Azimut Electric

Ugradnja solarnih sistema po principu ključ u ruke.

Kompletna usluga od projektovanja do puštanja sistema u rad, i sve to po sistemu ključ u ruke.

Time Vi ne trošite svoje vreme, nemate nikakvih briga i dobijate maksimalno iskorišcen potencijal solarnih panela.

Na sve to, garantujemo ispravnost radova i opreme, što Vam pruža dodatni osećaj sigurnosti.

Kreirali smo proces koji je maksimalno efikasan i transparentan, pružajući profesionalno odrađen posao od samog početka do kraja.

Projektovanje & Dizajn

Naši elektroinženjeri koriste napredne softvere za proračun solarnog potencijala, isplativosti i optimalne veličine solarnog sistema, o čemu dostavljamo detaljan izveštaj. Pažljivo vodimo računa o estetskom i vizuelnom aspektu ugradnje sistema.

Oprema

Nudimo sertifikovanu opremu najboljih svetskih proizvođača. Svu opremu imamo na stanju, odmah raspoloživu.

Izvođenje radova

Vršimo ugradnju solarnih sistema na svim vrstama krovova i objekata. Naša usluga obuhvata kompletne radove: od ugradnje i povezivanja, do prilagođenja mernog mesta i puštanja sistema u rad. Iskusne ekipe montera i električara završavaju posao za 1-2 dana.

Podrška

Edukacija i korisnička podrška tokom čitavog procesa. Tu smo da odgovorimo na svako pitanje, savetujemo, obrazujemo i činimo ceo proces jednostavnim.

Evo kako ceo proces funkcioniše,
korak po korak.

1. Pošaljete nam podatke

Šaljete račun za električnu energiju na osnovu kojeg određujemo potrošnju domaćinstva, i lokaciju pomoću koje iz satelitskog snimka određujemo orijentaciju krova i solarni potencijal.

2. Dobijete ponudu i detaljnu analizu

Naš tim elektroinženjera daje predlog rešenja i sastavlja analizu očekivane proizvodnje i uštede u toku životnog veka sistema.

3. Ugrađujemo solarni sistem

U dogovoru sa Vama, dolazimo na adresu u najbržem roku i instaliramo sistem. Naši monteri obučeni su da rade na svim vrstama krovova.

4. Izdajemo garanciju o ispravnosti radova

Ovo je jedini potreban dokument u čitavoj proceduri. Ne postoje građevinske, upotrebne niti bilo kakve druge dozvole za ugradnju rezidencijanog solarnog sistema.

5. Šaljemo zahtev za priključenje

Nakon što im pošaljemo zahtev za priključenje, Elektrodistribucija Srbije ima zakonski rok od 5 dana da priključi Vaš sistem na distributivnu mrežu.

6. Uživajte u čistoj energiji

Uživajte u čistoj energiji i uštedama
narednih 30 godina!

Ali to nije sve...

Monitoring 24/7

Ukoliko dođe do oštećenja, zaprljanja ili kvara jednog solarnog panela, mi automatski dobijamo obaveštenje preko pametnog invertora i reagujemo u najkraćem roku.

Ali ni to nije sve...

Energija na dlanu

Aplikacija za pametni telefon ti omogućava da u svakom trenutku pratiš prozvodnju solarnog sistema, sopstvenu potrošnju, kao i istorijski pregled svih podataka.

Ukratko...

Ugradnja solarnih sistema “ključ u ruke”. Od dizajna i projektovanja, preko ugradnje, pa sve do puštanja sistema u rad, obavljamo sve.

Koristimo napredne softvere za proračun solarnog potencijala i optimizaciju sistema.

Oprema je vrhunska i imamo sve na stanju. Radovi su brzi i precizni; završavaju se za 1-2 dana.

Posle toga, izdajemo garanciju i šaljemo zahtev za priključenje na mrežu. Takođe ćeš imati i aplikaciju za monitoring sistema 24/7.